dimarts, d’octubre 31

Idees millonàries...

Hi han moltes, però lo difícil és agafar-les. Idees com la pàgina del milió de dolars o la començar canviant un clip roig fins conseguir coses increíbles,... És podria dir que eixes idees eixen més de el subsconcient humà que no d'una cosa preconcebuda.
Hi han altres idees millonàries que requereixen ja més tècnica i també més ganes... Exemples: google, youtube,....
Aquestes idees (impulsades desde Internet) han tingut un reconeixement internacional i ha suposat una "xicoteta" revolució del món dels negocis. Per a mi els millors examples google i la pàgina del milió de dolars, tant de bo m'apareguera el sr. Google per iluminar-me...

dimarts, d’octubre 24

Notícies...

Ja fa temps vaig comentar el que li passà al meu iPod, però gràcies a Rafeta el vaig tornar a la vida, com? Ben fàcil, a ell se li va fotre el seu iPod (4G, igual que el meu) però de 20 giges, així que li vaig demanar que me'l deixara i intentar que anara. Després d'obrir-lo i posar el disc dur, ja va ser tot fàcil, tenia un iPod "nou". A Rafeta li agraisc el que me'l deixara.
També Martin Varsavsky (l'impulsor principal de Fon) escrigué al seu blog, que tot usuari de menéame tindria la seua fonera gratis, així que com no perd res per intentar-ho la vaig demanar, ja que sóc usari desde juny de l'any passat, quan m'arribe ja vos avisaré. En fi, bones notícies...

diumenge, d’octubre 15

Més canvis...

Aprofitant el pont he intentat enterar-me de les coses que ofereixen els serveis webs que use normalment. El primer que he fet ha sigut fer el meu "blogroll" (mostra els blogs als que estic subscrit amb el Bloglines) però com és tan gran (estic subscrit a uns 50 blogs) millor posar un enllaç amb el meu perfil públic del Bloglines a la secció d'enllaços.
I finalment volia posar una imatge amb el meu correu (no sé com posar lo del mailto) per a que m'insulteu o m'humilleu en privat o, també, perque no, m'oferiu propostes de matrimoni. Així que vaig descobrir el generador d'imatges per a direccions de correu (ja siga Gmail, Yahoo o MSN) i l'he posat. Així que, ja sabeu suggerències o crítiques al meu correu (per si teniu vergonya de deixar un comentari).

dissabte, d’octubre 14

Prison Break...

Amb l'arribada de noves cadenes (Cuatro y LaSexta) hem vist com han apostat per bones sèries de ficció americanes ja siga House, Grey's Anatomy o Prison Break. Aquesta última m'ha enganxat pel seu interessant argument.
Dijous passat van fer un especial de Prison Break després del capítol que van fer, i gràcies a això sé que la sèrie es va grabar en una sèrie de veritat i no és un decorat molt ben fet i encara que no adelanta res de l'argument, pareix que cada capítol va a millor.
Fa uns quans dies vaig llegir en l'ABC, que Roca (un dels que més es va embutxacar diners en Marbella) estava dibuixant en un quadern el plànol de la pressó, serà de veres que hi han voltes que la realitat supera a la ficció?

dimecres, d’octubre 11

Ferran Torrent...

Aprofitant que ha tret l'últim llibre de la seva "triologia valenciana" (Judici Final), he decidit a rellegir les dues parts anteriors de Ferran Torrent. La primera volta que els vaig llegir encara no captava tot el que es deia en el llibre (encara que es deixa prou clar qui es qui a la vida real) però ara i veient com està el "panorama" trac diferents lectures de la primera volta que el vaig llegir. Esperem que l'últim mantinga el ritme i la qualitat dels anteriors amb la seua dura crítica cap a la societat valenciana.

divendres, d’octubre 6

La física...

En aquest món en el que vivim és tot física i química, encara que ciències (més o menys) separables, fan un binomi (quasi) perfecte per explicar tot el que passa, el que ha passat i el que passarà. A mi m'agrada més la física, és més raonable i per tant més comprensible si imposes la lògica. El següent video és el millor argument per poder entendre la física (almenys la mecànica) de manera que no te s'oblide (realment espectacular).
Tant de bo hi haguera un aparatet d'eixos en cada laboratori de física.