dimecres, de novembre 8

Conferències...

Desde que estic a la universitat he anat a més conferències que en la meva anterior etapa estudiantil. Últimament ens estem aficionant a anar a les de Polinux, l'associació que promou el programari lliure en la UPV ( i a més ens donen crèdits de lliure elecció), n'han fet de quasi tots els colors i gustos: llibreries Qt, Ubuntu, Python i demà toca KDE, que encara que no m'agrada, anirem per vore si ens convenç (un poc impossible).
Recordant a les últimes conferències que vaig anar, va ser la de David Bravo (tot un éxit), la de Jorge Cortell o la que ja fa quasi un any en la SIMO, organitzada per HispaLinux, que era show- conferència on es feia Linux divertit (tot un encert).

PD: Per a qui vullga, les conferències de Polinux una cop acabades pugen tot el material a la seua web (transparències, codi, etc. també han grabat videos de totes les conferències, però crec que encara no està pujat, paciència)

1 comentari:

Joan ha dit...

Molt interessant el material de la web de PoliLinux, ja havia vist aquest grup d'usuaris, però mai havia indagat per la web a consciència.
Gracietes pel "xivatasso"!