dimarts, de gener 30

Post 100...

Uoooo.... Aquest és el post número 100 (1 any i un mes després de començar!) no està mal, no?

dissabte, de gener 20

Anuncis divertits...

Hi han molta classe d'anuncis d'aquells que només et volen vendre el producte i au, els que et diuen de tot menys el producte (com el d'alguns cotxes) i altres que ho fan en originalitat com és el cas dels anuncis d'Apple.
Tots són molt simpàtics (encara que recorrint a molts tòpics) i et fan veure que hi ha més enllà d'un PC (nota mental: dedicar-se a la prostitució per comprar-me'n un...). Ara ja ho sabeu a vore els anuncis que són molt curtets i a més estàn alguns en castellà (si els feren en la tele trinufarien!).

dijous, de gener 18

Merda...

No hi ha més...

dilluns, de gener 15

Fotos...

Ja estàn pujades les fotos del viatge... ací estàn..

dissabte, de gener 13

Basura...

A la meva facultat, només entres hi han d'eixos poals de basura per deixar coses especials com poden ser plaques base, teclats i un llar etc. residus informàtics. A voltes ens parem i veiem el que hi ha (hi ha gent que ja ha agafat més d'una coseta) i l'altre dia per casualitat em vaig parar i vaig vore alguns cd's, sens dubtar-ho vaig agafar alguns i vaig vore que tenien els títols d'algunes pel·lícules com la de Austin Powers i altres en que posava un número i la paraula mp3, així que pareixien de música. Els vaig agafar i quan vam tindre un ratet un company i jo vam vore si realment anaven els cd's i sorprenement anaven tots.
Vam agafar un bon grapat (hi havien almenys uns 70-80 cd's!) i en vam deixar molt més (hi havia fins un de fotos personals però vam saber respectar la intimitat). Hi havien cd's de música que buscava desde feia molt de temps. Com deien els creadors del popular ebay la basura d'un altre li pot servir a algú. Gràcies a qui siga!

dijous, de gener 11

Dinamarca...

Vaig estar a Dinamarca desde el 2 de gener fins al 7. La veritat es que és un país interessant encara que no hem anat en la millor època (les rutes pels canals estaven tancades pel mal temps).
Els dies que vam estar (no contem el 2 i el 3 perque van ser de viatge) anàrem tots els dies a Copenhaguen (la situació en la que estàvem no donava per vore més país) i la veritat és que està molt bé i sempre hi han coses per vore (no vam poder veure moltes coses com museu dels rècords guiness, museu eròtic, un rellotge a l'ajuntament i un gran seguit de castells i llacs).
El que si vam poder vore és lo típic de Copenhaguen: la sireneta, el castell de Rosenborg, el Tivoli (només per fora estava tancat per reformes), el Museu nacional, els típics carrils bicis (allà tota la gent ploga o neve sempre va en bici), el barri de Nihav, la torre rodona, el botànic de la ciutat i algunes coses més.
Una de les coses que més em va agradar va ser el transport públic eficient i còmode (als trens et mostra a base de puntets el que queda per a arribar a l'estació següent i va decreixent fins que arriba), també vaig provar els típics 'hot dog', passejar pels carrers més comercial com Stroget i provar el McDonald's de Dinamarca (allà el ketchup i estes coses es paguen a part i no van incloses en el preu com ací).
Vaig fer de tot (va ser un viatge cansat, tant d'avió no és bo) intentaré pujar fotos ara que m'he fet un compte en flickr.

dimecres, de gener 10

Espectacular...

Només se m'ocurreix això per a açò.

dimecres, de gener 3

Un any...

Ja fa un any desde que vaig obrir el blog,i he aprés molt. No pensava que seguiria tant de temps en un mateix projecte, que açò només duraria un mes o dos(com quasi sempre faig en les coses).
Per tot el que he aprés en este blog, gràcies a vosaltres(és a dir dos persones) per llegir la 'merda' esta.