dimarts, de juny 27

Cans...

Fa temps que vaig llegir en un article del 'Magazine' d'un poble gallec anomenat Cans. Com la seua pronunciació és igual, van decidir fer també un festival de cinema. Substitueixen l'estora roja per un tractor que porta els espectadors a les mateixes cases del poble per vore les pel·lícules. Aquest últim any han tingut nombrosa afluència, i en edicions passades van anar actors de l'escena gallega com Luis Tosar.
La veritat és que es una proposta interessant i que segurament fa gaudir més del cinema a la gent que va fins allà, que quan anem a una d'eixes sales d'un multicinema.

divendres, de juny 23

Whee...

Una d'eixes pàgines idiotes que no serveixen per a res, només que per posar el teu missatge: Whee. La veritat es que darrere d'eixa senzillesa enganxa deixar el teu missatge, així que a que esperes, posa el teu.

dijous, de juny 15

Robatori...

Va passar ahir. Anàvem cap a la parada de Benimaclet quans uns 6 'nanos' en motos ens van parar, i ens van demanar 1 euro, Guillem pacífic li'l va donar, però com diuen "la avaricia rompe el saco". Ells volien més, es van encarar amb 'Matxado' i en Guillem, jo em mantenia en segon plà com a bon covard que sóc. Després d'unes quantes paraules es van apropiar de la merda de mòbil de Guillem (últimament ja no anava tant bé). Al final ens van deixar en pau, 'Matxado' es va quedar en ganes de tornar-se però es va contindre. El meu primer robatori en en la capital, esperem que siga l'últim.
Parlant de robatori, hi ha un grup anomenat Fameliars (de les Balears) que han tret un disc que està la mar de bé, i que a més inclou un tema anomenat robatori, es pot descarregar gratuïtament d'aquesta pàgina ja que esta llicenciat sota Creative Commons, desde ací enhorabona perque és un molt bon disc.

dilluns, de juny 12

Google Sketchup...

Fa uns dies em vaig baixar aquest programa. I la veritat és que només vaig començar a practicar en el (mini) tutorial que ve em va enganxar. Per a qui no ho sapiga el Google Sketchup és una espècie de programa de modelatge 3d però per a "tontos". Quan acabes el tutorial ja saps fer una casa, i després d'això em vaig posar en marxa per fer una reproducció del meu iPod i la veritat és que em va quedar prou bé.
Últimament Google està fent interessant compres de companyes de 'software' com Picasa o aquesta última. A més el Picasa ha estat portat ja per a Linux, esperem que tant el Google Talk, el Google Earth, etc. també siguen portats. Felicitats Google!!!

dilluns, de juny 5

Ubuntu...

L'altre dia em vaig baixar l'Ubuntu versió live Cd, i la veritat és que m'ha decepcionat una mica. L'instal·lador ha millorat molt, que passa de ser en mode text a mode gràfic totalment, això pot ser ajude als més inexperts. El problema ve un cop acabada la instal·lació, si t'instal·les la versió Cd, el programari que ve és insufucient. No et ve ni el gcc, per poder compilar res, i a no ser que tingues una bona connexió a Internet (com és el meu cas) no et pots instal·lar res més del que porta. Ara esperaré a poder baixar-me la versió DVD que inclou l'emacs i el gcc.