diumenge, de maig 27

Vots...

Hui segurament hi hauran milers de vots i tinc la sensació de que el meu realment no farà res i que es quedarà com a apunt més estadístic que real... Esperem que no siga així i esta nit tinga'm un canvi necessari... D'ací 4 anys més (i millor si és possible!)...

diumenge, de maig 20

Eleccions...

Falta només una setmana per a les eleccions autonòmiques i municipals i es senten les típiques 'promeses' electorals que serveixen lo mateix que donar menjar als xiquets en les bodes.
L'únic destacable de la campanya electoral alzirenya ha sigut que han aparegut en alguns llocs on es posen els cartells electorals, un nas de pallasso en tots els cartells (siga el partit polític que siga). Sens dubte, la millor promesa electoral.

dissabte, de maig 19

Què estas fent ara?...

Jo postejant, pero si vols saber el que faig mentres no posteje mira al meu twitter...

divendres, de maig 11

S'ha acabat...

Per fi... La setmana cultural de la Facultat d'Informàtica i l'Escola ja ha acabat.
La setmana va començar bé, a les 11:00 hi havia una selecció d'embotits de Requena (o això deien) amb beguda. Aquell mateix dilluns ja ens vam posar en posició per jugar un poquet al Mario Kart DS (que estava a l'Escola, i que vam repetir en diverses ocasions, vicia molt!) i un poquet a la Wii. Abans havíem anat la conferència de Jocs Linux (molt interessant!).
El dimarts pel matí va ser sobretot ració de Mario Kart DS multijugador amb les corresponents trames i la presentació dels treballs de IGU, es tracta d'un concurs on es vota per l'animació més ben feta pels alumnes de l'assginatura (es tracta de programació OpenGL). La vesprada va estar més interessant, Alemany i jo ens vam apuntar al campionat de truc i la veritat és que va ser una pena que no passàrem de la primera ronda. El que més ràbia ens donà es que la majoria en compte de dir truque o torne o traduien al castellà sonant molt mal. Com acabàrem prompte vam poder anar a la gymkhana, on, ara sí, vam guanyar.
El dimecres vam anar a la conferència sobre 'Sistemes de Recomendació Social' en la que van participar el creador de MyStrands.com (ara no m'ix el nom..), Enrique Dans i Alvy (un dels creadors de Microsiervos). Tant el creador de MyStrands com Enrique Dans em va agradar molt (el primer per explicar-nos algunes cosetes sobre les tècniques que usen per comparar els perfils dels diferents usuaris i el segon per la seua increible facilitat per transmetre les seues idees) però la participació d'Alvy va ser lenta i massa llarga. Després de dinar (16:00) una conferència de Sánches Almeida (del buffet Almeida) que ens va explicar els perills de la LSSI. Va estar molt bé i, fins i tot a Rafeta li va firmar el seu últim llibre. I per culminar el dimecres (uns dels dies més complets) vam anar al Laser Game (al Heron City), el nostre grup va guanyar (erem tres equips).
El dijous va ser el dia del saló d'actes, vam anar a la conferència de retroinformàtica (sobretot van parlar del Spectrum) i després la del col·legi d'informàtics (encaran no m'han donat una bona raó per a la seua existència). Per la tarda va ser el concurs de monólegs i l'actuació del becari de Buenafuente (Antonio Castelo). Els monólegs 'amateurs' van estar prou bé, i el de 'professional' hi havien moments per a tot. Després un poquet d'orxata en fartons per rematar la clausura de la setmana cultural i a Pacha.
Hui han sigut les paelles (l' ha fet 'Cullera) i la veritat, tot i l'imperdonable error de no tindre ni garrafó ni bajoqueta, li ha eixit prou bona.
En definitiva, una molt bona setmana cultural i que esperem que a l'any que ve siga millor.

dissabte, de maig 5

American Splendor...

Acabe de veure la fantàstica pel·lícula American Splendor i puc dir que és realment genial. Per als poc iniciats, és tracta sobre la biografia de Harvey Pekar, conegut escriptor de còmics que relata la seua vida i les coses que li passen (ell només escriu).
El que fa realment màgica la pel·lícula, es que participa ell directament en algunes parts i comentant les coses que passen. És una pena que els seus còmics no hagen arrivat encara ací (només ha sigut editat un per Planeta) i la seua magnifíca obra no siga accesible. Esperem que açò canvie prompte.