dijous, de febrer 15

Es ven...

Apunts d'Anàlisi Matemàtica
Raó: Per aprovamenta d'assignatura

Escoltant: La Copa de Europa-Los Planetas

dimecres, de febrer 14

Starbucks...

Dijous passat, aprofitant el fi dels exàmens (ja era hora!), vam anar al Starbucks de València i la veritat és que va estar molt entretingut.
Vam anar a bona hora i entresetmana (els divendres és impossible sentar-se) i vam seure en els sillons. A la vora de un bon café vam disfrutar de la música (posen el que més o menys m'agrada) i d'una bona xerrada entre companys. El café (un caramel macchiatto) estava molt bo (encara que és prou car), a més, tot ser una multinacional participa en el comerç just i t'anima a portar la teua pròpia tassa per estalviar paper. Així que si teniu oportunitat d'anar-hi aneu a un Starbucks (a més, a mi em pareix un bon lloc per lligar).

dissabte, de febrer 10

Joan Pellicer...

Quan em vaig enterar (crec que va ser este dimarts mirant el 20minutos) em va causar prou d'impacte (molta gent encara no sap qui és).
Encara que ell mai ha sigut un persontage realment mediàtic sempre ha estat ahí ensenyant-nos la part més bonica del nostre país: el paissatge, ja siga en els seus llibres i en alguns espais de Punt2.
Joan Pellicer allà on estigues gràcies per tot el que has fet pel país.