dissabte, de juliol 8

L'estrany viatge...

Dins de la Setmana d'encontres de Teatre d'Alzira, anàrem a vore 'L'estrany viatge' de la Companya Pot de Plom. La obra és molt entretinguda i mai hi ha un moment de repós en les 2 hores que més o menys dura la obra.
Aquesta obra ens porta per un viatge espaciotemporal del País Valencià i els moments més importants, com la Dama d'Elx, la conquesta de València o per últim la Batalla d'Almansa. Fa un repàs molr crític per tota l'actualitat valenciana, això com podríeu saber ha portat a que molts ajuntaments hagen censurat la obra (com en Xàtiva) i han eregit a Xavi Castillo com l'enfant terrible valencià.

dilluns, de juliol 3

Dogme 95...

Ara que tinc l'ordinador "malalt", m'he dedicat a vore pe·lícules que tenia per casa. Una es 'Celebration' i l'altra 'Italiano para principiantes'. Aquestes dues pel·lícules pertanyen al moviment Dogma 95. La veritat és que són dos pel·lícules que m'han agradat molt. Si es distingueixen per alguna cosa estes pel·lícules és per que al principi de la mateixa es veu un diploma que certifica que compleix amb els punts marcats per Thomas Vinterberg i Lars Von Trier. Si entreu a la pàgina web d'aquest revolucionari moviment cinematogràfic podreu vore totes les pel·lícules que s'han certificat, a més de demanar el certificat corresponent si tu has fet una pel·lícula Dogma 95. Vos recomane que mireu les dos pel·lícules són realment genials.