divendres, d’abril 28

El truc...

Últimament m'estic viciant molt a jugar al truc a la universitat (és de veres que és indispensable en la vida de l'estudiant universitari valencià). Encara que no sóc molt bo, el més important és el temps que passes en els companys (què són un tant cabrons!!!). El truc és un joc complet en que es requereix habilitats que en qualsevol altre joc de cartes no necessites, eixa picaresca necessària és única. Si voleu jugar al truc en Internet entreu a retruc.net, encara que es juga amb les regles mallorquines, està entretingut.
I parlant de trucs, el més ben guardat de la història com fer trampes al joc del Pinball del Windows, un cop has començat la partida poses hidden test i podràs controlar la bola del pinball amb el ratolí (en quinze minuts te'l passes xD).

dissabte, d’abril 22

Connexions...

Si en tota la setmana passada no he actualitzat res es pe culpa d'aquesta "gran" empresa. Últimament la meva "increible" connexió de 56 Kb (i en molta honra!!!) no fa més que no connectar-se que si error 675, que si ara l'ordinador remot no disponible,... En definitiva tot un espectacle. Espere que cap a l'estiu ja tinga ADSL i puga ja gaudir del que és Internet, perque fins ara l'únic que he pogut fer és deseseperar-me per vore qualsevol pàgina.

diumenge, d’abril 16

'Siete vidas'...

En aquestos moments estan fent l'últim capítol d'aquesta veterana sèrie (exactament el 204). Ha sigut una de les sèries que sempre m'han "acompanayat" en la meva vida televisiva. La veritat és que fa pena que s'acabe la sèrie però com ja van dir els seus creadors, més val que s'acabe perque ells volen i no perque tinga una baixa audiència. Bé, sempre ens quedarà els DVD's per recordar millors moments.

dimarts, d’abril 11

Doctor, doctor...

La veritat és que es fan molts acudits que comencen així i podríem dir que la majoria són molt dolents, però això no vol dir que els metges no siguen graciosos i un clar exemple el tenin a la sèrie House. Si encara no l'heu vist ja esteu tardant ja que implica un gir diferent al que es veu en les típiques sèries de metges (ja es diguen "Médico de familia" o "Urgencias") a més hui teniu una data excepcional ja que mitjançant votació es transmetran els 3 millors capítols de la 1a temporada, per a que s'enganxeu a la segona que començarà a la setmana que ve, ja sabeu hui a les 22:00 a Cuatro, els tres millors capítols de la 1a temporada.

dissabte, d’abril 8

Filosofia...

Sempre m'ha agradat la filosofia, ha sigut unes de les assignatures en les que aprés més coses i més interessants. Hi ha gent que li pareix una pèrdua de temps ensenyar filosofia o que per als de "ciències" no els serveix per a res, no obstant, no hi ha que oblidar que la ciència abans era només que filosofia i que gràcies a ella u pot trobar idees molt interessants.
Així que si vos agrada la filosofia no deixeu de vore aquest enllaç:

I del mateix grup que fa eixa interessant web, una on pots demanar perdó en "públic".

dijous, d’abril 6

Famosos...

Hui quan venia cap a la facultat amb el tren m'ha passat una d'estes situacions surrealistes. El tren para a Silla i ha pujat Albert Forner, un dels actors que fa autoindefinits a Canal 9 i que recentment també va emtetre TV3. La veritat és que només pujar al tren m'he quedat "petrificat" u no s'espera que a les 7 del matí t'aparega un famós així com així, però lo millor és que ningú l'ha reconegut i jo era l'únic que estava flipant en aquesta situació. No li he dit res ja que a les 7 del matí no és per parlar en un desconegut... Realment una situació surrealista...

dimecres, d’abril 5

Google Analytics...

Ja ni me'n recordava quan hui a vore el meu compte de correu, he vist que tenia una invitacio per al Google Analytics, de moment ja està posat el codi i funciona a la perfecció, ara només fa falta que entre la gent (és a dir 2 o 3) i vore'm qui visita el meu bloc... Respecte al servei he vist poc, però de moment pareix que està molt bé, hi han diferents vistes (webmaster, executiu i tècnic de marketing) , però tot i això és molt fàcil de vore les dades més bàsiques... Quan tinga dades interessants ja les comentaré, de moment a esperar.

dissabte, d’abril 1

Desde la party...

Hui estic a Burjassot en les V jornades de programari lliure. La veritat és que l'ambient està molt bé, encara que hi ha gent que està usant Windows... A part les xerrades estàn molt bé, hem anat a una de programari lliure, que com no estava molt interessant, a més estem aprenent un muntó de coses noves... Tot i ser una "party" la connexió a internet no és per a tirar cohets, però es fa el que es pot... A vorem com acaba açò...